TEXTIL TERMÉKEK

VASALHATÓ FÓLIÁS MINTÁK

Vágható vasalható fóliával készített mintáink többféle színben elérhetőek, tetszőleges mintát ki tudunk vágni, és azt vasaljuk fel a textíliákra. A fóliák rugalmasak, moshatóak (kifordítva, 40 fokon), akár több színből is össze lehet állítani a mintákat.

DIGITÁLIS TRANSZFER NYOMTATÁS

Lehetőség van ipari, DTF technológiával készített ruházati illetve használati termékek készítésére is. Ennek a technikának az előnye, hogy gyönyörű, színátmenetes, tűéles nyomatok készíthetőek vele, amit felvasalhatunk a textilre. Mivel alvállalkozóval készíttetjük a nyomtatást, így ennél a technikánál minimum 10 db termék rendelésekor van lehetőség. A termékeknek nem muszáj egyformának lennie, és a minta sem szükséges, hogy azonos legyen. Lehet pl családi fótó pólóra, felirat egy bevásárlószatyorra, kiskutyás kép egy pulóverre, és így tovább. A lényeg, hogy a megrendelt négyzetméterre ne 1 db minta kerüljön fel, mert akkor senkinek sem éri meg :) A képek magukért beszélnek, szuper technika! :)

A nyomtatott termékek mosása kifordítva történjen, 30-40 fokon, enyhe vagy közepes centrifugázással. Szárítógépbe nem szabad tenni őket!

SZUBLIMÁCIÓ KÖZVETLEN A TEXTILRE

Szublimációs eljárással készülnek egyedi fotós, logóval ellátott textil termékeink, mint pl párnahuzat, tornazsák, egérpad, baseball sapka, szatén nyakpánt, bevásárló szatyor. Ebben az esetben közvetlen a textilre kerül a speciális tinta.

SZUBLIMÁCIÓ VASALHATÓ FÓLIÁRA

Nem szublimálható termékek esetén (pl pamut póló, pulóver) is lehetőség van egyedi képet tenni a ruhákra egy köztes anyag bevonásával.  Ez esetben nyomtatás 2 féle anyagra történhet, egy szatén fényű, selymes rugalmas anyagra, illetve egy bársony tapintású anyagra, amit a nyomtatás után vasalunk fel a pamut termékekre.