Üdvözöllek az oldalamon!

Kis műhelyemben már több, mint 10 éve foglalkozom kutyás felszerelések készítésével a főállásom mellett, amolyan szerelem-vállalkozásként :)

Először csak a saját kutyáim számára készítettem egyedi, színes nyakörveket és pórázokat, később, mivel igény volt rá, rendelésre is elkezdtem készíteni. Mindig fejlesztek kicsit a termékeinken, mostanra a nyakörvek és pórázok mellett rendelhettek egyedi jutalomfalat tartót, kakis-zacsi tartót , és mivel beszereztem egy hímző gépet is, így a gazdiknak is elkezdtem egyedi dolgokat készíteni. Kínálatomban az egyedi mintával hímzett törölközők, sapkák, pulóverek is bekerültek, de bármilyen egyedi ötletre nyitott vagyok, igyekszem a kívánságokat megvalósítani.

2023 decemberében pedig nagy lépést tettünk, beszereztünk egy szublimációs nyomtatót, és egy hőprést, ezzel még több egyedi termék gyártását tudjuk majd vállalni. Folyamatosan bővítjük az alapanyagok listáját, és folyamatosan töltjük fel az újdonságokat is, hogy lássátok milyenek :)

Nézzétek meg a fotós ajándéktárgyak menüpont alatt, miket készítettünk eddig, illetve néhány termék a ruházat menüpont alá kerül majd fel.