FÓLIAVÁGÁS

ÖNTAPADÓS DEKOR FÓLIA

(AUTÓRA, HASZNÁLATI TÁRGYAKRA, BÁRMIRE:) )

A fóliavágás ára a minta méretétől függ. A vágáshoz átlátszó hátterű, megfelelő felbontású (min. 300 dpi), éles kontúrvonalakból álló képet kell küldeni. 

Normál öntapadós fóliáknál, kültéri felhasználásra 3-4 évet garantál a gyártó, megfelelő felhelyezés esetén. A képen látható színekkel indultunk, de már bővült azóta a készlet.

A megrendelt matricát vágva, átlátszó fóliával applikálva adjuák át, vagy küldjük el a megrendelőknek.

Felhelyezés: a matricázandó felületet alaposan megtisztítjuk, ha régi matrica vagy ragasztó maradványok vannak rajta, azt leoldóspray-vel lemossuk. A mintát az átlátszó applikáló fóliával együtt lehúzzuk a papírról, odafigyelve az apró részekre, pöttyökre, ékezetekre. Ha kisebb a minta, akkor lehúzhatjuk egyszerre az egészet, és buborélmentesen, az egyik oldal irányából egy puha, tiszta ronggyal felsimítjuk a felületre. Utána erősebben rányomjuk, mindenhol egyenletesen. Végül az átlátszó applikáló fóliát az egyik irányból elkezdjük húzni, egyenletesen lehúzzuk, itt is ügyelve az apróbb részekre. Szükség esetén, ha az applikáló fólia esetleg visszaszedi ezeket a kisebb részleteket, visszasimítjuk, és erősebben a helyére nyomkodjuk, majd újra lehúzzuk a fóliát. Nagyon sok videót lehet erről az interneten találni, de fogok erről én is egy videót készíteni, és felteszem ide az oldalra.

RUHÁRA VASALHATÓ FÓLIA

Ruhára vasalható fólia esetén is ugyanazok a feltételek vonatkoznak a küldött képre, mint ami az öntapadós fóliáknál. Jelenleg fekete és fehér színben elérhető, de bővül a színek száma az igényekhez igazodva.

Pulóverek, pólók, mezek, táskák, és egyéb textilek dekorálására alkalmas, csak hőpréssel helyezhető fel a textilekre, háztartási vasalóval nem.

A vasalható matricával dekorált ruházati termékek moshatóak 40 fokon mosógépben, kifordítva. Szárítógépben való szárításuk nem ajánlott.